Self-Improvement Month - Cum celebrezi o mai bună versiune a ta în septembrie

Self-Improvement Month - Cum celebrezi o mai bună versiune a ta în septembrie

12 septembrie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

Stil de viata

Septembrie este Luna Autoîmbunătățirii, momentul perfect pentru a învăța lucruri noi despre tine, pentru a crește și a evolua într-o persoană mai plină de aptitudini, mai împăcată cu sine, mai frumoasă!

 


Dicționarul Cambridge definește autoîmbunătățirea ca fiind „activitatea de a învăța lucruri noi pe cont propriu, pentru a te transforma într-o persoană mai pricepută sau mai capabilă“. Fie că dorești să faci schimbări mari în viața ta sau doar pași mici spre îmbunătățire, avem câteva idei pentru tine!

 


Stabilește-ți un obiectiv personal și unul profesional 

 Stabilirea unor obiective măsurabile și realizabile este o modalitate simplă de a începe călătoria spre autoîmbunătățire. Fă-ți un plan pentru a-ți atinge obiectivele personale și profesionale și păstrează-ți angajamentul prin asumarea responsabilității față de tine sau prin intermediul unui prieten sau membru al familiei care să te tragă de mânecă la nevoie și să-ți amintească ce (ți-)ai promis.

 


Învață să faci ceva nou

Există o activitate pe care ai avut-o mereu în minte, dar nu ai avut ocazia să o încerci? Sau o abilitate pe care vrei să o dezvolți? Poate în septembrie vrei să înveți să cânți la pian sau te gândești să mergi la sală în mod regulat. În loc să păstrezi aceste dorințe pentru o altă zi, petrece Self-Improvement Month dedicându-te unei activități care să te scoată din zona de confort sau unei abilități noi pe care ai dorit întotdeauna să o deprinzi!

 


Implementează un nou obicei de frumusețe

Dacă dorești să schimbi ceva la rutina ta de beauty în luna autoîmbunătățirii, ia în considerare implementarea unui nou obicei... poate în rutina de îngrijire a tenului? Ce zici de a începe să folosești un scrub pentru ten ? Septembrie e luna perfectă pentru procedurile de îndepărtare a celulelor moarte și este deja dovedit că exfolierea delicată și constantă este secretul unui ten frumos și luminos. Exfolierea regulată împiedică înfundarea porilor și promovează microcirculația, oxigenarea și reînnoirea celulară. 

Aplică scrubul pe tenul curat și umezit și masează cu mișcări circulare până textura exfoliantului de față devine spumoasă. Masajul stimulează microcirculația, aducând oxigen și substanțe nutritive pielii. Clătește bine cu apă calduță și finalizează rutina prin aplicarea unei creme de față hidratante. Rezultate minunate se vor vedea chiar de a doua zi!

 

 

 

Produse recomandate
Comments