Răsfăț de vară pentru picioare fine

Răsfăț de vară pentru picioare fine

23 iulie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

Răsfăț de vară pentru picioare fine

În anotimpul sandalelor, vrei ca pielea ta să fie impecabilă. Cu produsele potrivite, poți avea tălpi fine ca de bebeluș după un tratament complet făcut acasă!

 

Îngrijirea picioarelor nu este un moft, ci o necesitate. Picioarele sunt cele care susțin greutatea corpului, sunt cele mai stresate atunci când mergem mult pe jos, stăm în picioare sau purtăm încălțăminte incomodă. O îngrijire zilnică poate preîntâmpina durerile și disconfortul de la nivelul picioarelor. Deci hai să le arătăm un pic de iubire!

Când vine vorba despre îngrijirea picioarelor, există mai multe tipuri de produse pe care trebuie să le ai în vedere: produse împotriva transpiraţiei excesive şi a mirosurilor neplăcute, produse cu efect de relaxare pentru senzaţia de picioare grele şi obosite, plasturi şi creme pentru îndepărtarea pielii îngroşate.

Ritual de îngrijire pentru picioare - poate fi realizat în câțiva pași!

Înmoaie picioarele în apă călduță cu sare de baie care să conțină minerale esenţiale precum magneziu, calciu, sodiu şi altele. Aceste minerale asigură o piele sănătoasă şi bine hidratată.

Exfoliază picioarele cu un scrub special cu granule exfoliante ce ajută pielea aspră să redevină fină. Picioarele tale se vor simți pe dată revigorate și împrospătate, dacă scrubul conține și mentol!

Folosește o pilă de călcâie sau o piatră ponce pentru a îndepărta surplusul de piele îngroșată și a avea tălpi de bebeluș. Dacă ai bătături mai vechi ce au nevoie de extra exfoliere, poți apela la măștile speciale pentru picioare care fac un peeling ceva mai puternic.

Pe picioarele proaspăt exfoliate pulverizează un mist răcoritor e cu ulei esențial de mentă, pentru a spori senzația reconfortantă. 

Lasă-l să intre în piele și încheie ritualul cu o cremă intens hidratantă pentru picioare pe care o aplici masând ușor tălpile. Alege o cremă îmbogățită cu unt de shea și ulei de migdale dulci, care îți va lăsa picioarele suple și tălpile catifelate!

 

 

 

Produse recomandate
Comments