Produse esențiale de care pielea are nevoie pe caniculă

Produse esențiale de care pielea are nevoie pe caniculă

6 august 2024 Timp estimativ: ~2 min.

Ingrijirea pielii

Produse esențiale de care pielea are nevoie pe caniculă

6 august 2024 Timp estimativ: ~2 min.

Când afară este foarte cald și soarele e arzător, aceste produse minunate te vor ajuta să menții aspectul sănătos al pielii, să-i redai hidratarea și strălucirea.

Pe caniculă, apa este eliminată prin pori într-o proporţie mai mare ca de obicei. De ce? Ca să se răcoreasca corpul. Astfel, intervine deshidratarea, iar rezerva de apă a pielii va trebui înlocuită frecvent, daca vrei să îți păstrezi aspectul sănătos al pielii. 

Odata cu expunerea la radiaţiile ultraviolete, nivelul de hidratare a pielii scade, iar radiațiile UV de tip B, în urma expunerii prelungite la soare, cresc producţia de radicali liberi. Aceștia sunt responsabili de deteriorarea proteinelor celulare şi a acizilor graşi care alcătuiesc şi susţin straturile pielii. Expunerea excesivă la soare poate determina apariţia arsurilor, fisurarea barierei naturale de protecţie, dezechilibrând astfel sistemul natural bine pus la punct al pielii. Astfel, creşte sensibilitatea pielii, şi pot apărea inflamații ale pielii și erupții cutanate. 

Pe lângă recomandările de a nu te expune la soare în orele de varf ale amiezii, de a aplica o cremă de protecție cu SPF minimum 30 și de a bea multe lichide nonalcoolice, venim și cu câteva propuneri cosmetice: produse care au grijă de pielea ta în sezonul extrem de cald, care-i redau sănătatea. Hidratarea, strălucirea.

 

Produse pentru ten

Gel de față hidratant cu apă de trandafiri – este mai ușor decât o cremă de față și mai potrivit pe caniculă. Pătrunde rapid în piele, parfumează delicat și nu lasă un finiș gras. Rezultatul? Pielea ta devine mai suplă, mai netedă și radioasă.

Găsești produsul AICI 

 

Mist hidratant cu trandafir de Damasc – împrospătează și rehidratează tenul în orice moment, pentru că îl poți aplica și peste machiaj. Bucură-te de o textură vaporoasă, ușoară, cu absorbție rapidă, parfumată natural. 

Găsești produsul AICI 

 

Ser de faţă cu trandafir de Damasc – ia-l cu tine și în vacanță și aplică-l în fiecare seară, pentru a repeara tenul agresat de soare, vânt, apa din mare sau piscină. E îmbogățit cu opt uleiuri botanice care fac minuni, cu petale de trandafiri naturale, și hrănește pielea în profunzime, redându-i aspectul plin și luminos.

 Găsești produsul AICI 

 

 Produse pentru corp

  

Ulei de duş – produsul nostru legendar de curățare a pielii e faimos pentru efectul său ultrahidratant! După duș, nu-ți vei simți pielea și mai uscată, ci dimpotrivă: catifelată, hidratată, parfumată natural. Alege aroma preferată, sau, de ce nu, mai multe arome SABON absolut splendide, să ai asorta la fiecare stare de spirit!

Găsești produsul AICI 

 

Scrub de corp – se spune că vara e bine să pui stop exfolierii și e adevărat. Renunță la procedurile dure de exfoliere a pielii, dar păstrează în rutină un scrub de corp care elimină delicat celulele moarte, hrănește pielea datorită uleiurile naturale conținute și asigură o bronzare uniformă.

 Găsești produsul AICI 

 

Body Gelée – pe caniculă, va prinde bine pielii tale să înlocuiești crema de corp onctuoasă cu acest gel ușor, cu textură fondantă și cu un efect unic de răcorire datorită extractului de Aloe Vera.

Poți păstra produsul la frigider, pentru revigorarea pielii după expunerea la soare.

Găsești produsul AICI 

 

Produse recomandate
Comments