Invitație la Paris – vino cu noi să trăiești momente însorite și vibrante!

Invitație la Paris – vino cu noi să trăiești momente însorite și vibrante!

18 iulie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

The Little Marvels of Paris

Vino alături de noi într-o aventură pariziană și bucură-te de o atmosferă veselă de vară datorită noii colecții SABON în ediție limitată „Minunile Parisului”!

Vino alături de noi într-o aventură pariziană și bucură-te de o atmosferă veselă de vară datorită noii colecții SABON în ediție limitată „Minunile Parisului”!


Pășește-te pe străzile încântătoare ale capitalei franceze, unde aerul este parfumat de mireasma irezistibilă a croissantelor proaspăt scoase din cuptor în bulangerii și cofetării pitorești. Pierde-te într-o simfonie de mirosuri în timp ce rătăcești prin acest oraș magic, unde fiecare colț șoptește povești despre răsfăț și dragoste. 
Noua noastră colecție SABON în ediție limitată „Minunile Parisului”, concepută în colaborare cu artista Talia Zoref, este dedicată acelor momente însorite și vibrante pe care le trăiești atunci când pornești într-o aventură pariziană pentru a descoperi bucuriile verii din orașul iubirii.


Je Voudrais a Sunny Cocktail


Intră în spiritul parizian și descoperă aroma plină de mister a colecției noastre în ediție limitată, inspirată de atmosfera plină de exuberanță a unei veri la Paris. 
Imaginează-ți că te plimbi pe străzile pariziene sărutate de soare, cu fiecare respirație infuzată cu esența aromei Sunny Cocktail, un amestec armonios de grapefruit, coajă de lămâie și portocală ce te conduce în pași de dans către notele  de muguri de coacăze negre și flori luminoase, învăluite în nuanțe subtile de mosc. Lasă esența încântării pariziene să te cuprindă de câte ori adulmeci acest parfum rafinat!


Un Deux Trois: Ritual corporal în trei pași parizieni


Fiecare dintre produsele ritualului în trei pași „Minunile Parisului” oferă beneficiile liniștitoare ale florilor de tei organice, o comoară prețuită a Parisului, renumită pentru calmarea pielii, corpului și minții. 


Răsfață-ți simțurile cu ritualul nostru corporal în 3 pași, în stil parizian:


Pasul 1: Curăță

Experimentează luxul tipic parizian cu uleiul nostru de duș ca un cocktail însorit, un amestec divin de patru uleiuri naturale și extract organic din floare de tei. Lasă spuma liniștitoare să te transporte într-o dragoste de vară în orașul iubirii, pentru o piele moale, hidratată și strălucitoare după fiecare duș.


Pasul 2: Exfoliază

Pornește într-o aventură senzorială de la Marea Moartă la Paris, cu ajutorul exfoliantului corporal Sunny Cocktail în ediție limitată, îmbogățit cu flori organice de tei și săruri exfoliante și hrănitoare de la Marea Moartă, minerale și uleiuri organice. 


Pasul 3: Alege-ți preferatul pentru hidratare

Elevează-ți rutina de înfrumusețare în trei pași alegând una dintre cele două creme de corp în ediție limitată (bonusul este că ambele sunt perfecte!):


Lapte de corp
Laptele de corp Sunny Cocktail ediție limitată de la SABON e infuzat cu ulei hrănitor de migdale, lapte reparator de ovăz și extract organic din floare de tei, oferind o mângâiere catifelată, pentru o piele moale și radiantă.


Body Gelée
Experimentează răsfățul de vară suprem cu Body Gelée, o cremă-gel ușoară, concepută pentru a oferi pielii tale îmbrățișarea plină de bucurie și catifelare a unei veri pariziene. Infuzată cu aloe vera hidratantă, extract organic calmant din floare de tei și ulei de avocado reînnoitor, această formulă delicată lasă pe toate tipurile de piele o senzație de împrospătare și hidratare. Pune-l la frigider pentru o senzație suplimentară de răcoare și răsfăță-te cu textura lui fondantă și după plajă, pentru o piele întinerită și hidratată.


Completează experiența pariziană cu Crema de mâini Sunny Cocktail în ediție limitată, care absoarbe, calmează și repară rapid pielea; Eau De SABON Sunny Cocktail ediția noastră limitată, iubită pentru prezența sa proaspătă și mai ușoară decât parfumul, dar mai puternică decât a unui mist de corp; și adu Parisul în casa ta cu aroma de cameră Sunny Cocktail ediție limitată.


Ia-i și pe cei dragi în vacanța ta pariziană!


Sharing is caring, mai ales când vine vorba de experiența minunată a cadourilor SABON. Răsfață-i pe cei dragi cu deliciile surprinzătoare ale acestei ediții limitate. Alege cadoul preferat și oferă-l din inimă!


Set cadou Gorgeous Perfumed 


Fă-i cuiva ziua mai frumoasă cu acest set cadou vesel care include ediția noastră limitată Sunny Cocktail Shower Oil 235ml, Scrub de corp 320gr, Gelée de corp 200ml și Cremă de mâini 30 ml.

Cumpără acum  


Set cadou Joyful Sunny Beauty Box


Un cadou de neuitat, acest set include ediția noastră limitată Sunny Cocktail Shower Oil 100ml, Exfoliant pentru corp 60g, Gelée de corp 30ml și Eau de SABON 30ml. 

Cumpără acum  

 

Set cadou Enchanting Perfumed Body Ritual
Profită de culorile vibrante ale verii pariziene cu uleiul de duș 100 ml al acestui set cadou ce mai conține Exfoliant pentru corp 60g și Body Gelée 30 ml, toate cu noua aromă Sunny Cocktail.
Cumpără acum  


Cumpără toate seturile-cadou

 

Produse recomandate
Comments