Aroma care ți se potrivește, în funcție de zodie

Aroma care ți se potrivește, în funcție de zodie

11 iulie 2024 Timp estimativ: ~2 min.

Arome de camera

Inspiră adânc și lasă astrele să decidă care aromă de cameră se potrivește cel mai bine personalității tale!

 

Gama noastră de arome de cameră include 12 parfumuri naturale care umplu casa și biroul cu prospețime. 

Noua linie de difuzoare de aromă de la SABON aduce în casa ta miresmele și senzațiile celor mai magnifice grădini ale lumii. Adu natura în casă în timp ce-ți învălui spațiile preferate cu arome încântătoare de care nu te mai saturi! Cele 12 arome ale noastre sunt alcătuite dintr-un amestec magic de esențe ce se vor potrivi perfect cu fiecare dintre trăsăturile și caracteristicile celor 12 semne zodiacale. 

Dacă mai ai îndoieli, linia noastră de difuzoare aromatice de lungă durată este acum disponibilă și în recipiente de 100 ml, pe lângă cele de 245 ml. Alege mai multe, în funcție de semnul tau zodiacal sau al unei persoane dragi.

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Floare de cireș și Pară

Berbecii, cunoscuți pentru îndrăzneala și entuziasmul lor, își găsesc echilibrul în parfumul înălțător al florilor de cireș, accentuat cu frunze delicate de ceai alb și mosc și de esența răcoritoare a perei. Acest parfum vibrant captează energia de primăvară a Berbecului, reflectând spiritul lui aventuros și dragostea pentru noi începuturi.

Cumpără acum  

Taur (20 apr. - 20 mai): Trandafir verde și Magnolie

Aroma luxuriantă și botanică a trandafirului verde și a magnoliei albe completează frumos eleganța terestră a Taurului. Dată fiind dragostea lor pentru lux și confort, Taurii vor aprecia parfumul liniștitor, dar opulent, care reflectă aplecarea lor către plăcerile fine ale vieții.

Cumpără acum  

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Lavandă-măr și Floare de anason

Natura curioasă și adaptabilă a Gemenilor este exprimată de amestecul jucăuș al aromelor de măr, lavandă și floare de anason. Acest parfum plin de viață oglindește personalitatea multifațetată a Gemenilor, oferindu-le o aromă revigorantă și dinamică care le stârnește creativitatea și entuziasmul.

Cumpără acum

Rac (21 iunie - 22 iulie): Mosc alb și Bujor

Racul sensibil și atent prosperă în îmbrățișarea reconfortantă a florilor de mosc alb și bujor. Mirosul blând și liniștitor evocă sentimente de siguranță și căldură, rezonând cu natura profund „mămoasă“ și empatică a Racului.

Cumpără acum

Leu (23 iulie - 22 august): Flori de citrice și Bergamotă

Spiritul aventuros al Leului, cunoscut pentru îndrăzneala și carisma sa, își găsește expresie în parfumul strălucitor și înălțător al florii de citrice și al bergamotei. Precum un Leu veritabil, acest parfum revigorant emană încredere și vitalitate, inspirând pe alții cu energia sa vibrantă și pofta de viață.

Cumpără acum 

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Ceai alb și Osmanthus

Sensibilitatea practică, dar rafinată a Fecioarei se potrivește perfect cu aroma crocantă și răcoritoare de ceai alb și a floare de osmanthus. Acest parfum revigorant reflectă atenția Fecioarei pentru detalii și dorința acesteia de a trăi într-un mediu armonios, creând momente magice și vibrante de exuberanță și fericire.

Cumpără acum 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Portocală cu ghimbir și Limetă acidulată

La fel ca Balanțele, cunoscute pentru dragostea lor pentru echilibru și armonie, acest parfum combină prospețimea delicioasă a portocalei cu ghimbir cu vivacitatea limetei efervescente. Parfumul său fin introduce subtil o fațetă revitalizantă, făcându-l un amestec perfect care rezonează cu dorința Balanței de frumusețe, bucurie și liniște.

Cumpără acum 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Paciuli Lavandă Vanilie

Natura misterioasă și intensă a Scorpionului este surprinsă în amestecul de prospețime radiantă de paciuli, lavandă și vanilie, parfumul-semnătură SABON încă din 1997. Acest parfum bogat și învăluitor reflectă profunzimea emoției și pasiunii Scorpionului, invitându-l să exploreze în adâncul propriilor dorințe.

Cumpără acum 

Săgetător (22 noiembrie - 21 dec): Mango Kiwi și Fructul pasiunii

Natura liberă a Săgetătorului și dragostea lui pentru aventură sunt capturate în amestecul fructat, exotic, de mango, kiwi și fructul pasiunii. La fel precum Săgetătorul, acest parfum plin de viață radiază entuziasm și optimism, invitându-i pe nativii zodiei să exploreze noi orizonturi și să îmbrățișeze cu pasiune și bucurie bogăția experiențelor vieții.

Cumpără acum 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Iasomie și Zambilă albastră

Natura disciplinată și ambițioasă a Capricornului găsește armonie în amestecul strălucitor de iasomie și zambile albastre. Acest parfum elegant și delicat de iasomie reflectă aplecarea Capricornilor către sofisticare și tradiție, infuzând orice spațiu cu un sentiment de frumusețe atemporală.

Cumpără acum  

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Ceai de trandafir și Violete

Spiritul vizionar și umanitar al Vărsătorului este oglindit în amestecul eteric de ceai de trandafir și violete. Acest parfum de vis reflectă dragostea Vărsătorului pentru inovație și individualitate, invitându-l să exploreze noi tărâmuri ale imaginației și creativității.

Cumpără acum  

Pești (19 feb - 20 mar): Gentleman

Natura blândă și empatică a Peștilor este surprinsă în amestecul rafinat de bergamotă, flori albe și lemn de santal. Acest parfum sofisticat este perfect pentru „gentleman-ul“ din Pești, fie el domn sau doamnă: e curat, modern și elegant.

Cumpără acum 

 

 

Produse recomandate
Comments